Morda bom v tem članku deloval malo jezno, ampak kar se je včeraj dogajalo, je bilo favoriziranje Anglije. 

 

Če recimo pogledamo kako je gospod “trener” Gareth Southgate odvodil tekmo, se lahko le smejim, in ko mi med samo tekmo, kolega oz. bivši soigralec iz Bolgarije napiše, da je tole totalni “disgrace”.

Očitno gospod Southgate nima prav veliko med nogama. Zopet je nerazumljivo zamenjal Bukaya Sako s sicer fantastičnim Jackom Grealishem. Ampak kaj je največji problem, ki ga vidim sam. Kaj točno vidi selektor v Masonu Mountu? Lahko teče, to pa je tudi vse kar zmore. Ni primerljivo s tem kar lahko na tekmi stori Jack Grealish ali pa Bukayo Saka (oba imata mesto v prvi enajsterici)!

In ko po smešno dosojeni enajstmetrovki v podaljšku, ko Raheem Sterling uvidi, da drugam kot v gol avt niti ne more in pusti nogo zadaj misleč, da ga bo nekdo zadel, nato pa dobi enajstmetrovko, ki je ni bilo, mi to pove, kako favorizirani so Angleži z vseh strani! VAR sobo je pregledala prekršek in POTRDILA enajstmetrovko! KAJ ZA VRAGA pa ste gledali?

In nato, ko Harry Kane po odbitku zadane za 2:1, sledi menjava Jacka Grealisha, ki je bil kot edini sploh nevaren za gol Dancev! Še en dokaz kako se Gareth Southgate boji oz. ne zaupa svojim izbrancem!

Če Anglija imensko ne bi imela tako močne reprezentance, bi bil že zdavnaj bivši selektor, ker tole pa je zrelo za v Špas teater!

Dancem lahko samo čestitamo, pokazali so vse slabosti Angležev in nezasluženo izpadli. V finalu definitivno navijam za Italijo, ker se bodo morali boriti tudi proti sodnikom!

 

 

Piše Kristjan Draksler