Ekološko pridelana živila za vse migrante!

Vladni urad za integracijo in oskrbo migrantov je objavil javni razpis, s katerim želi zagotoviti ekološko pridelana živila za vse migrante.

Za slovenske upokojence in ljudi, ki živijo pod pragom revščine, skoraj 300.000 jih je, pa čakajo na hrana na Karitasu

Z dohodkom, nižjim od praga tveganja revščine, živelo 268.000 oseb
Po podatkih iz raziskovanja Življenjski pogoji (SILC) za leto 2017 je bila stopnja tveganja revščine v Sloveniji 13,3-odstotna. To pomeni, da je z dohodkom, nižjim od praga tveganja revščine, živelo približno 268.000 prebivalcev. Slovenije.Vir: http://www.stat.si/StatWeb/News/Index/7464

Nekateri si privoščijo še skok v Lidl ali morda Hofer po star kruh, ki je znižan za 50 %. Merkator (kot “najboljši sosed”) je seveda predrag za njih!

Kot lahko vidite, je skrb vlade, da bodo migranti jedli ekološko hrano veliko večja, kot pa denimo skrb o tem, ali bodo slovenski državljani sploh imeli za kos kruha in za liter mleka.

O kakšnem ekološko pridelanem sadežu ali zelenjavi lahko samo sanjate. Ker si pač migrant, ki sam pravi, da s 700 evri ne preživi meseca, zasluži več kot vi, ki ste pošteno vplačevali v pokojninsko blagajno celih 40 let.

Delali in garali ste najbrž le zato, da si boste na stara leta zasluženo privoščili kaj več, kot le star kruh po znižani ceni.

Toda bolj ali manj “sprijena” slovenska zdajšnja (in morebiti celo naslednja) levičarska vlada in bolj ali manj “skorumpirani” elitni akademiki, ki jo tako vneto podpirajo, seveda mislijo drugače.

Za njih ste le potrošna roba.

Do kdaj?

N. Ž.