Drogovi razlog sovražnih zapisov

Posnetek zaslona

Jutri, na praznik dela, bodo na drogovih, na Trgu republike zaplapolale zastave vseg članic Evropske unije. Drogove je na trg postavila Mestna občina pod vodstvom župana Zorana Jankoviča in zanje dobila tudi soglasje Zavoda za varstvo kulturne dediščine republike Slovenije.

 

Podžupan Janez Koželj je zaradi svoje odločitve dobil kar nekaj neupravičenih napadov, da uničuje Trg republike. Verjetno so vsi ti pozabili, da se je pred nekaj leti na Trgu republike še trlo avtomobilske pločevine. Prav Koželj je bil tisti, ki je imel vizijo in si upal trg iz parkirišča spremeniti v trg, kakršnega imamo danes.

Vir: Twitter

Ob postvaitvi drogov zaradi predsedovanja svetu Evropske unije je na družbenih omrežjih prišlo do poplave negativnih zapisov.

Vir: Twitter

Človek se upravičeno vpraša, od kje taka sovražnost, ki smo ji priča v zadnjem letu. Opozicija ves čas ruši vlado, ustvarja lažne afere, spodbuja sovražnost med ljudmi. Ob vsem tem se lahko le vprašamo: Gre za namerno zavajanje, da se razburka javnost ali je razlog le ponoven prevzem oblasti?