Članska ekipa NK ROLTEK DOB, ki jo vodi trener Nenad Toševski, je v prvi prijateljski tekmi po poletnem premoru v domačem športnem parku Dob pri Domžalah gostila ameriško ekipo  FC SELECT in jo ugnala z zanesljivih 4:1.

Pri Dobljanih so se med strelce vpisali Nejc Levec, ki je zadel dvakrat, po enkrat pa sta v polno zadela še Denis Petrovič in Dino Zenkovič.

Pri gostih iz mesteca Skokie, okolice bolj znanega  Chicaga in zvezne države Illinois, je gol dosegel Leo Oresco.

Za člansko ekipo, ki je po počitnicah pričela s treningi 24.junija, je bila sicer to prva prijateljska tekma pred novo sezono, sicer pa že druga letos z ekipo iz ZDA. Pred tem so doma gostili ekipo ameriške univerze iz Severne Karoline(University of North Carolina).

V prihodnjih tednih pred pričetkom nove sezone v 2.SNL, ki se bo začela konec julija, se bodo  nogometaši NK Roltek pomerili še kranjskimi “Orli” iz NK TRIGLAV KRANJ (v Kranju, sreda 10.7), BSC Budaörs-em, drugoligašem, ki prihaja iz madžarske prestolnice Budimpešte (tekma bo na Rogli, sobota 13.7) in madžarskim prvoligašem PAKSI FC  iz mesta Paks, le-ta sicer leži 100 km južno od madžarske prestolnice Budimpešte.

Nogometno tekmo so si ogledali tudi tri žive legende dobskega nogometa: Milan Kavčič st., Janez Grandovec in Aleksander Sašo Kavčič, slednja tudi dobitnika zlate plakete Nogometne zveze Slovenije

Prijateljska tekma:

NK ROLTEK DOB : FC SELECT (ZDA) 4:1(2:0)

Levec Nejc(2x), Denis Petrovič, Dino Zenkovič ;  Leo Oresco

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naši uradni Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

 Gregor Horvatič
Služba za stike z javnostjo NK Roltek Dob
[email protected]