Čudež iz epruvetke

Večkrat sem že povedal, da je moj največji zaklad moja družina. Brez žene Helene, hčere Sime in sina Samuela si ne predstavljam življenja. Pomenijo mi največ na svetu. Pomenijo mi vse.

Mnogi že poznate našo zgodbo in veste, koliko časa sva se trudila, da sva dobila otroka. Samuela sva posvojila iz Rusije, Sima pa je k nama, po desetih letih truda, solza in nemoči, prišla s pomočjo IVF postopka.

Helena je šla na ta postopek kar devetkrat. Bilo je resnično težko za oba. Še zlasti pa zanjo. Žalost in razočaranje sta naju spremljala 10 let. To je bila največja borba v najinem življenju in ko sta se pokazali dve črtici na nosečniškem testu, sva bila najsrečnejša človeka na svetu. In še danes sva.

Helena se je na podlagi lastnih izkušenj napisala zares ljubko in čudovito pravljico z izobraževalno noto. Jaz, Sima Mori, čudež iz epruvetke je zgodba za otroke, spočete z zunajtelesno oploditvijo (IVF), in pravljica s srečnim koncem za celo družino.

Ta teden jo lahko kupite 30% ceneje, saj je naš izdelek tedna.

Kliknite SEM.

“Ljubica moja – ti si več, kot bom kdaj dojela ali razumela. Neskončno hvaležna sem, da nama te je z atijem uspelo priklicati v najino življenje.”

Tako se začne zgodba, ki otroke na lahkoten način popelje na potovanje razumevanja lastnega čudeža življenja in ki bodočim staršem ponuja upanje ob občutku nemoči v želji za otrokom.

To je zgodba za vse starše, ki želijo in čakajo, da bi končno dobili otroka z zunajtelesno oploditvijo. Zgodba, ki vas skozi oči še nerojenega otroka slikovito popelje skozi proces, doživljanje in občutke para, ki vztraja v več postopkih zunajtelesne oploditve.

Ko bodo otroci odrasli, bodo postavljali vprašanja, na katera jim boste lahko odgovorili skozi to zgodbo s srečnim koncem:

• knjiga slikovito približa doživljanje, strahove in najgloblja čustva, ki spremljajo zunajtelesno oploditev,

• vsebuje vse podrobnosti v zvezi s postopkom zunajtelesne oploditve,

• ves proces pred spočetjem, med njim in po njem lahkotno prikazuje skozi oči še nerojenega otroka,

• čudovito branje, ki zbližuje starše in njihove težko pričakovane otroke,

• s prijetnimi ilustracijami pomaga razumeti “čudež življenja iz stekleničke”,

• z dodatno razlago besed postane postopek zunajtelesne oploditve razumljiv tudi najmlajšim.

Lep večer,

Smiljan