Poslanec Liste Marjana Šarca in predsednik odbora za zadeve EU Darij Krajčič je včeraj odšel iz parlamenta v bližnjo trgovino in kradel! Poleg tega je to, meni nič, tebi nič javno priznal.

Da je kradel v trgovini je brez kakršnekoli slabe vesti, je povedal na seji enega izmed odborov DZ.

Na dogajanje nas je opozorila zgrožena gledalka, ki je spremljala sejo parlamentarnega odbora za kmetijstvo, kjer se je Darij Krajčič s tatvino pohvalil. Bralka, Nove24, ki je na to opozorila novinarje, je enostavno ogorčena.

Ostali poslanci so se na to odzvali zelo benevolentno, z nasmihanji in kako lepo, ko jim je iskreno to povedal. Lahko da sem samo jaz tako stroga, ampak poslanec ne more kar priznati kraje in potem se meni nič tebi nič ne zgodi.

Če nekdo v trgovini ukrade dve pašteti (karikiram) in ga dobijo, da ga “kaznovalni organi” naše države popišejo od nog do glave.

Najmanj, kar bi pričakovali v tem primeru je to, da se postopek sproži tudi proti poslancu. Pa ne glede, a je pri “kraji” delal družbeni eksperiment, kot ga je skušal opisati pred “vesoljno” Slovenijo.. Kraja je kraja, četudi za en evro in pol, kolikor je mogoče res stal njegov sendvič,” je zapisala bralka Nove24.

Na odzive policije in stranke LMŠ še čakamo.

Vira: Škandal 24, Nova 24

M.G.