Bi lahko naredili tudi vi 100 tisoč evrov prometa na dan?

Prvo javno predavanje Slovenca, ki proda vsaj 15 tisoč izdelkov na Amazonu vsak mesec in v znanih nakupovalnih dneh naredi tudi 100 tisoč evrov prometa na dan.

GLAVNI PREDAVATELJ Tadej Prešeren – 3 ure

Verjetno največji Amazonov prodajalec, ki prihaja iz Slovenije v celotni zgodovini naše države, ki pa do danes še ni javno predaval v Sloveniji. Mesečno proda vsaj 15 tisoč izdelkov na Amazonu, v posebno znanih nakupovalnih dnevih v Ameriki pa naredi tudi 100 tisoč evrov prometa na dan.

Z Amazonom se je prvič srečal pred štirimi leti in eno leto vzporedno z ženo ob redni službi prodajal izdelke, ko so njegovi otroci spali.

Tadej je obenem tudi so-ustanovitelj orodja Seller.Tools, ki ga uporablja na tisoče Amazon prodajalcev iz vsega sveta. Running belt, ki je njegov najbolj prodajan izdelek jim je uspelo patentirati na ameriškem in evropskem trgu.

Poleg njegovega največjega skladišča, ki se nahaja v ZDA, ima skladišča še v Kanadi, Sloveniji, Veliki Britaniji in po novem tudi v Nemčiji. Sport2people je globalno podjetje s 7-mestnimi letnimi prodajnimi številkami, ki ga želi Tadej v prvi fazi zgraditi v 10- milijonsko podjetje.

PREDAVATELJ Žan Nekrep – 1,5 ure

Ustanovitelj več podjetij in blagovnih znamk v Sloveniji in tujini ter predavatelj na priznanih dogodkih o digitalnem marketingu.

Prvi dve leti je na Amazonu delal izgubo, potem pa s pomočjo pravega znanja razprodal svojo prvo zalogo v nekaj dneh in odkril taktike in strategije za uspeh na Amazonu v ZDA, ki jih bo ekskluzivno predstavil prvič na tej konferenci.

PREDAVATELJ Davor Sivko – 1,5 ure

Davor Sivko ima 8 let izkušenj z e-trgovino na češkem, nemškem in slovenskem trgu in prodajo prek Amazona v Nemčiji, Franciji, Veliki Britaniji, Španiji in italiji.

Davor ima znanje in izkušnje iz vseh sestavnih delov marketinga na Amazonu: Storefront, Brands, Amazon PPC- oglaševanje (PSA, HSA, PDA), Listings, fotografije, mnenja oziroma reviews, itd.

Prijave do zapolnitve mest na https://www.zannekrep.si/amazon/

Vir: FB