O tem, kdo bo novi mandatar, ki bo sestavljal bodočo slovensko vlado, se je pred nekaj dnevi v Slovenskih novicah razpisala celo astrologinja.

“Čeprav ne maram politike, sem vseeno pregledala astrološki karti obeh morebitnih mandatarjev: kakšna sta za državo in kateri ima trenutno boljše možnosti – gledano z astrološkega vidika,” v uvodu zapiše Mihaela Malečkar, astrologinja.

Med branjem astroloških kart dveh najresnejših kandidatov za sestavo nove slovenske vlade, to je Janeza Janše in Marjana Šarca, se človek lahko samo nasmiha “pronicljivim” spoznanjem astrologinje Mihaele Malečkar.

Najprej astrologinja tole zapiše o Janezu Janši:”Janez Janša je značajsko temeljno zelo soroden slovenskemu narodu. Poudarjena devica ga dela pridnega, kritičnega in natančnega. Njegova Luna v škorpijonu omogoča slovenskemu narodu, da lahko ohranja miselnost trpečega in ponižanega, tistega, ki se bori za preživetje.”

Več si lahko, če vas morda “firbec matra”, preberete sami na tej povezavi

Kaj pa astrologinja zapiše o Marjanu Šarcu? Beremo:”Marjan Šarec ima nenavadno karto za naše volivce. Čudovit Jupiter na ascendentu nakazuje pozitivno in plemenito bitje. Svetlo, optimistično, velikopotezno, česar Slovenci ne izbiramo pogosto. Sonce v strelcu v eksaktnem trigonu z Marsom je aspekt vodij, ki zaupajo vase in znajo voditi z zaupanjem, ne z močjo. Luna, ki kaže ljudi, je v levu, govori o veliki duši in svetlem človeku. Če bo on mandatar, bi morali Slovenci postati bolj velikopotezni, samozavestni in optimistični.”

Na koncu “astrološkega” prispevka pa je za “poslastico” še deset “globokih” komentarjev na njeno pisanje.

Za kratek sobotni ali nedeljski čas naj bo to dovolj!

H. S.

Vir: KLIK