Zaprl je pot kolesarki …

Policisti Policijske postaje Ljubljana Moste obravnavajo prometno nesrečo, ki se je pripetila preteklo sredo, 21. 11. 2018 okoli 7. ure  na Kajuhovi ulici v bližini hišne številke 42.

V nesreči sta bila udeležena 52-letna kolesarka, ki je v nesreči utrpela hude telesne poškodbe, in neznani voznik osebnega avtomobila, neznane znamke, neznanega tipa, svetlejše barve, zadnji del vozila je bil tovoren.

Po do sedaj zbarnih obvestilih je ugotovljeno, da je neznani voznik vozil po Kajuhovi ulici v smeri Zaloške ceste. Ko je pripeljal do križišča Kajuhove ulice in vozišča neimenovane ceste, ki poteka pravokotno na Kajuhovo ulico in poteka do stanovanjskih blokov naslova Kajuhova ulica 42 v Ljubljani, je pričel zavijati desno, pri tem pa zaprl pot kolesarki, ki je vozila pravilno po kolesarski poti v isti smeri.

Po  trčenju  je  neznani  voznik  ustavil  vozilo  in  kolesarko vprašal po počutju,  ko  pa  se  je  pobrala  in  odgovorila,  da je v redu, je voznik odpeljal naprej. Kolesarka je naknadno sama iskala zdravniško pomoč na UKC.

V zvezi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo voznika, ki je bil udeležen  v prometni nesreči, da pokliče na številko 113 ali na Policijsko postajo  Ljubljana Moste 01/586 76 00. Prav tako naprošamo vse, ki bi imeli podatke o neznanem vozniku, da to sporočijo na že omenjeni števili, tj. 113 ali 01/ 586 76 00 ali pa na anonimni telefon 080 1200.

Nataša Pučko
Predstavnica za odnose z javnostmi
Policijske uprave Ljubljana