Loteva se vas občutek, da nekdo ne ceni vašega dela. Zaslužite si več in to lahko tudi dosežete, če boste le dovolj vztrajni pri razlagi pravim ljudem. Včasih enostavno morate biti bolj agresivni. Seveda v mejah normale in premišljeno. Ni potrebno prav vsega iz sebe spustiti v enem dnevu. Teden je dolg. Počutje ne bo na najvišjem nivoju. Morda čutite zadeve, ki prihajajo za vami. Lahko se izkažejo kot manjši glavoboli, ki vodijo v splošno slabo počutje in slabo voljo.

Preveč ste garali za cilj, pred katerim ste se znašli, da bi zdaj štafetno palico prepustili drugim. Še prav posebej je nekdo v vaši bližini goreče pripravljen tudi umazano igrati, da bi le pobral zasluge, ki gredo vam. Ni videti večjih težav pri vplivih na počutje, le držite se nekega normalnega ritma čeprav se vam zdi, da zmorete še več. Morda bi bilo bolje ta teden ostati malce bolj zadaj. Ne izpostavljajte pretirano svojega mnenja glede zadeve, ki se tiče vašega doma.

Pred vami je teden, ko boste pomislili, da bi bilo bolje iti v politiko, kot pa se ukvarjati s poslom, ki ga imate na grbi. Potrebovali boste ogromno dialoga, sestankov in kompromisov, če boste želeli biti na koncu vsaj delni zmagovalec. Diplomacija vam bo prišla še kako prav. Neki neprijeten občutek se vleče že nekaj časa. Če v kratkem ne boste odkrili vzroka, bi bilo morda dobro obiskati svojega zdravnika. Lahko gre za neko malenkost, ki ste jo spregledali in vam greni dneve z nekoliko slabšim počutjem.

Nadaljevali boste uspešen teden in ga še dodatno oplemenitili z dobrimi potezami. Teren je pripravljen, zato le pazljivo nadaljujte s svojim delom, ki je na poti, da obrodi zares lepe rezultate. Ne zapravite izjemne priložnosti, ki se vam pripravlja, saj bi vam bilo lahko še pošteno žal za izgubljenim. Počutje, ne bo za pritoževanje.

 

Radi ste v ospredju in narekujete tempo, a včasih enostavno ne verjamete sami vase. Ta teden bi se vam omahovanje lahko maščevalo. V nasprotnem primeru pa vas čaka zelo lepa nagrada in motivacija za naprej. Verjemite vase in v svoje sposobnosti. Lahko bi sicer bolje poskrbeli za svoje splošno počutje, a načeloma ni videti slabo.

 

Sami najbolje veste, koliko zmorete in ne bodite prezahtevni do sebe, saj se vam lahko to maščuje. Ni prvič, da želite narediti več, kot zmorete. Delovni teden je z namenom dolg toliko, kolikor je. Potrebujete tudi počitek, trezno glavo in sveže ideje. Na silo pač ne gre. Nič posebnega glede počutja, lahko bi bilo vedno tako.

 

Napredujete pri neki zadevi, ki vam je zelo pomembna. Morda vas na koncu čaka celo lepa nagrada, a videti je, da boste zanjo morali pokazati še malce več zanimanja oziroma se dodatno izpostaviti. Ne bodite sramežljivi, saj si več kot zaslužite. Ni dobro mešati intimnega življenja in drugih reči, še posebej takrat ne, ko se vam zdi, da ste v življenjski priložnosti. Malce premalo se posvečate svojemu počutju.

Če ne boste imeli težav s tem, da se boste znašli v središču pozornosti, potem vas čaka res uspešen delovni teden. Miže boste opravili z zadanimi nalogami in želeli si boste še. To s seboj prinaša tudi pozitivne finančne posledice, a vseeno imejte v mislih, da je nekje potrebno potegniti zavoro. Pred vami je teden načrtovanja in sladkih skrbi.

 

Nekaj težav vas čaka na poslovnem področju, za katere pa boste večinoma krivi sami. Potrudite se, da jezik ne bi prehiteval možganov, sicer si boste nakopali le še več nepotrebnega dela. Sicer lahko z vsem opravite kot po navadi, a je vseeno škoda dodatnega časa za nekaj, kar je bilo enkrat že narejeno. Gibanje, gibanje, gibanje …

 

Ta teden se vsekakor zavijte malce v tančico skrivnosti. Ni treba, da vsi izvedo, kaj si mislite, še preden je zadeva zrela za realizacijo. Nekdo bi se nadvse rad okoristil z vašimi idejami. Enkrat se je že in nobenih zadržkov nima, da se ne bi še enkrat. Brez posebnosti glede počutja, lahko pa bi malce bolj zdravo jedli, saj vas zadnje čase močno vleče k pregreham.

 

Vse je videti v redu, bodite le pozorni, da vas rutina ne uspava. Potem se zlahka in precej hitro znajdete na spolzkem terenu. Če boste ostali zbrani do konca, vas čaka lepa nagrada. Tudi nadrejenim ne bo ušla vaša prizadevnost in pripadnost delu, ki ga opravljate. Morda ste nekoliko preveč aktivni na različnih področjih. Četudi utrujenosti ne čutite, pa vam lahko v prihodnosti škodi.

Poskrbite za to, da boste imeli čim več raznovrstnega dela ter opravkov. Enoličje vas ubija in potem se ne počutite najbolje. Žal zaradi tega trpi tudi vaša okolica, družina, prijatelji. Proti koncu tedna vas čaka neki zanimiv pogovor o prihodnosti in ne recite takoj, da vas ne zanima. Lahko bi vam bilo še žal. Ta teden boste zelo komunikativni in takrat je mogoče prav vse.