Ljubezen vam bo v zadnjem aprilskem tednu zelo naklonjena – tako samskih kot vezanim. Samski lahko spoznate pravo osebo zase ali pa nekdo iz preteklosti ponovno vstopi v vaše življenje. Prva polovica tedna bo potekala mirno, v drugih polovici pa lahko za svoj trud pričakujete tudi nagrado. Bolj bi morali poslušati intuicijo in slediti svojemu notranjemu glasu. Selitev je lahko na vidiku, vsekakor bo pa to zelo poživljajoč teden!

Postanite bolj strogi do drugih in utrdite osebne meje. Morda boste v tem tednu delovali na začetku nedostopno drugim, ampak se bodo okoliščine na vseh področjih v tem tednu tako preoblikovale, da boste energijsko prenovljeni. V tem tednu boste veliko stvari zaključevali in za vas se odpira novo poglavje življenja. Bodite tudi pozorni na stvari, ki vam jih sporočajo drugi , in negujte svoje ustvarjalne sposobnosti, kajti v tem tednu lahko uspete.

Tema tega vašega tedna je ljubezen. Samski lahko pričakujete druženja in spoznavanja z različnimi možnimi kandidati v svojem življenju, vezani pa boste preživeli veliko romantičnih trenutkov. In zakaj ne bi zavihali rokavov in pripravili svoji boljši polovici romantično večerjo ali razvajanje? To bo zagotovo poživilo vajinega duha. Na področju financ se kažejo podpisi pogodb, brezposelnim bo ta teden sreča naklonjena pri iskanju zaposlitve.

Nikar ne poslušajte svojega strahu, ki vas zna v začetku tedna vleči k nezdravim odnosom in navadam. Ta teden vam bo finančno zelo dobro steklo, a se boste morali zaradi tega tudi marsičemu odpovedati – kot je na primer preživljanje časa s svojimi dragimi. Konec tedna se vam v kartah kaže, da boste lahko svoje poslovno življenje popeljali na višjo raven, na področju odnosov vas pa čaka temeljit pogovor z partnerjem.

Predvsem v začetku tedna preverite, če resno živite takšno življenje, kot bi ga radi ali zaradi nezdravih navezanosti vztrajate v takšnem položaju. Na stvari poglejte z druge perspektive. Odnosi z bližnjimi bodo v začetku tedna kar na višku uspeha, kar pa ne velja za ljubezenske odnose. Morda bi potrebovali v primeru velikih težav kakšen pogovor s strokovnjakom za področje, katero vas muči, na primer zakonski terapevt.

Prva polovica tedna vam prinaša nove začetke in čas je za to, da pustite za seboj vso kramo iz preteklosti, ki jo nosite na svojih plečih. Nekje na sredini tedna se boste počutili, kot da je svet vaš in boste dosegli nekaj uspehov in sporazumov. V tem tednu bodite pozorni na zdravje. Konec tedna se vas bo loteval nemir, naszopil bo namreč čas je, da nekaj ukrenete v zvezi s tem, predvsem pa, da se sprijaznite z realnim položajem.

V tem tednu vas čaka idealna slika vašega družinskega in partnerskega življenja, malo manj pa boste imeli sreče s financami na začetku tedna. Vaša naloga je, da se naučite ceniti tisto, kar v tem trenutku že imate in da se izognete zapravljivosti. V tem trenutku je pomembno, da razmišljate v smeri dolgoročnih investicij. Za konec tedna je videti, da boste prav tako preživeli čas z ljudmi, s katerimi se počutite najbolj domače.

Da se že vnaprej izognete morebitnim težavam je pomembno, da se izogibate prepirom, kjer vaš upravičeni prav ne more zmagati. Če pa že zmagate, bo pa zmaga jalova. Na vidiku so finančne težave v tem tednu, zato je še tako zelo pomembno, da zdaj nekaj prihranite. Izogibajte pa se ljudem, ki vam jemljejo energijo, in tudi sami vsekakor ne bodite prezahtevni do drugih. Prihajajo boljši časi.delovnem principu.

Pred vami je zelo pestro obarvan teden. Na začetku tedna boste morali najti pot iz svojih težav in pot naprej. Nikar se ne počutiti nemočne, ampak z vso odločnostjo pokažite svojo samozavest. Na sredini tedna so možna potovanja, a vsekakor vas bo zajel val optimizma, ki bo olajšal vaš vikend, ko si boste postavljali vprašanja, zakaj svet okrog vas deluje tako do vas. Izkušnje so vas že marsikaj izučile, sedaj prihaja čas, da to v sebi potrdite.

 V tem tednu je pomembno, da presežete in premagate svoje strahove. Čeprav ste morda imeli nekaj slabih trenutkov, ki vam še sedaj puščajo grenak priokus, je pomembno, da se zavedate, da svoje življenje ustvarjate in pišete sami – kakor slikar platno. Imeli boste nekaj problemov z zvestobo drugih ljudi, ker boste ugotovili, da vam ne vračajo toliko, kot vi dajete. Pomembno je, da ostanete povsem mirni, kajti ne gre za varanje v smislu ljubezni, oziroma skok čez plot.

To je za vas teden mešanih občutkov – na začetku tedna vam bo bolj prijala samota in preživljanje časa s samim seboj, medtem ko se vam v naslednjih dneh lahko zgodi ravno nasprotno. Morda boste morali nastopati v vlogi posrednika pri reševanju sporov, vsekakor pa je pomembno, da ne hitite s svojimi cilji, da realno ocenite situacijo in da se pri osebnih odločitvah vsaj tokrat ne zanašate na čustva.

Določena razmerja boste pustili za seboj, saj imate občutek, da v njih niste bili slišani. To je tudi primeren teden za razreševanje občutkov in strahov, ki vam povzročajo tesnobo. Vsekakor pa vas bo življenje v tem tednu samo odpeljalo naprej. Bodite bolj dostopni do drugih in se ne zapirajte vase – tako bo prišlo do obnovitve vaše energije in do ponovne vere v dobro.