Omejitve, s katerimi se boste soočili v tem tednu, vam bodo prinesle tudi nekaj koristi – prepoznali se boste v njih in se lažje soočili s svojim strahom. Izogibajte se negativnemu mišljenju in razmišljanju o stvareh, ki jih v tem trenutku ne morete spremeniti. Svojo pozornost med celotnim tednom preusmerite v tisto, kar želite. Na področju ljubezni boste imeli malo manj sreče, saj bo pri vas prevladovalo veliko razuma, srce pa boste puščali ob strani.

 

Nikar se ne zapletajte v dramo in v težke odnose, saj vam to le jemlje energijo. Finance so vam v tem tednu dobro položene v kartah in lahko pričakujete kar veliko izboljšanje. Sami pa boste morali razviti in pri vseh področjih poudariti svojo odgovornost. V ljubezni se boste združili s svojo boljšo polovico, če ste v zvezi, samski pa lahko pričakujete dobro izkoriščen preživeti čas s svojo simpatijo.

 

Odgovori, ki jih morate najti v tem tednu, se bodo pojavili sami od sebe. Na vaši poti je veliko dosežkov na sredini tedna po vaši zaslugi – nanašajo se pa lahko prav na katero koli področje v vašem življenju. Nikar ne hitite v odločitve, raje uživajte trenutek in se posvetite samim sebi in nalogi, ki je pred vami. Počasi boste zagotovo daleč prišli, občutek sreče bo pa zagotovo bolj trajen, kakor v nasprotnem primeru.

 

Na začetku tedna boste čutili veliko zanosa in pozitivne energije za vaše projekte. Možne so tudi povezave s tujino, na vaši poti pa se bodo pojavili ljudje, ki vam bodo v pravem pomenu besede tudi pomagali. Na sredini tedna boste morali razvijati svojo pravo plat in sebe postaviti na prvo mesto. Tako boste opravili z blokadami. Za konec tedna je za vas na vidiku nekaj nemiru, a ne vdajajte se negativnemu razmišljanju.

 

Prikrita priložnost v začetku tedna se bo izkazala za spremembo poti v vašem življenju. V ljubezni lahko doživite globlje razočaranje, a bo le to kmalu pozabljeno in nadomeščeno z nečim boljšim. Na sredini tedna boste obujali spomine na stare čase, medtem pa boste tudi našli odgovore, ki jih iščete. Za časa konca tedna bo najpomembnejša komunikacija, vi pa boste uspešno sklepali posle na poslovnem področju.

 

Mentalno področje bo čez ves teden še kako aktivno pri vas. Intima v začetku tedna bo obnovila vašo zvezo in razpoloženje, pri resnejših odnosih pa lahko pričakujete zastoje in ovire s strani partnerja ali partnerke. Tudi težko boste sprejemali odločitve – prav je, da poiščete notranji mir in se ne opredeljujete. Pot do uspeha morati tkati počasi in premišljeno, saj bi v nasprotnem primeru lahko naleteli na poraz.

 

Prva polovica tedna je zaznamovana s finančnim uspehom in grajenjem dobrih temeljev za prihodnost. Računate lahko tudi na pomoč vaših bližnjih. Prihaja tudi čas za ljubezen, kjer bo vaša boljša polovica instinktivno zaznala vaše potrebe in jih skušala izpolniti. Pri težjih odločitvah pa poslušajte svoj notranji glas in pri delu poudarite svojo resnično osebnost za maksimalni uspeh.

 

Nesporazum se kaže v začetku tedna. Prav je, da sami presodite in zaznavate situacijo v celoti, preden koga krivite. Govorite resnico ne glede na vse, četudi je ta težka. Na zdravstvenem področju bodite pozorni na živčni sistem in si privoščite dovolj počitka. Glede financ vam ni treba biti v skrbeh, saj vas čaka uresničitev vaših ciljev in delo na njih že zelo kmalu. Družinski odnosi znajo biti napeti.

 

Za vas Strelce je v tem tednu bistvenega pomena, da najdete stalnost in trajnost. Razmišljajte globoko, duhovna rast, ki pa vam je že tako po naravi blizu vam v tem tednu ne bo ušla. V ljubezni boste doživeli nepopisno srečo, kar vam bo dalo energijo za prihodnje situacije in projekte. Za časa konca tedna se bo od vas zahtevala hitrost, prilagodljivost in odzivnost.

 

Zdaj je čas, da pokažete kdo v resnici ste! Imeli boste veliko podpore. Vaše fizično stanje bo v tem tednu stabilno, bodite pa vseeno pozorni na kosti. Ljubezen vam bo prinašala velike užitke, a vseeno boste imeli občutek, da se niste dovolj izrazili. Težave lahko pričakujete na poslovnem področju, zato je pomembno, da trdno stojite za svojimi vrednotami in resnico, četudi se drugim zdijo zastarele.

 

Sprememba bivališča ali službe je za vas morda na vidiku. Vsekakor boste pa v tem tednu polni pozitivne energije in vsakdanje stvari vam bodo šle dobro od rok. Zalomiti se zna pri odnosih, vendar tudi tukaj boste zelo kmalu našli rešitev. Za boljše počutje boste potrebovali miren vikend in tišino nasploh. Našli boste smiselno pot za naprej in ugotovili, da je vsak delček sestavljanke še kako pomemben na vaši sedanji poti.

 

To bo za vas zelo pomemben teden in vsaki vaši dobri odločitvi bodo sledile pozitivne posledice vaših dejanj! Za vas so na vidiku novi začetki, kjer prihajajo boljše energije in v tem tednu se boste gotovo prenovili v bolj celovito osebo. Vsekakor je prav, da ukrotite svoje nagone in se spopadete s strahom pred novimi stvarmi v vas in v vsem vašem življenju. Na zalogi boste imeli dovolj energije še za tako težaven naloge v bodoče!