Befresh zobna ščetka ni še ena v vrsti številnih ščetk. Eko ščetka iz 100% moso bambusa je namenjena vsem ekološko ozaveščenim in bolj zahtevnim uporabnikom kvalitetnega čiščenja zob in dlesni.

Zaradi gostih ščetin zobe temeljito očisti, je brez toksina bpa, ščetine pa so narejene po fda standardih. Pisana je na kožo sodobnemu, mobilnemu, ekološko ozaveščenemu človeku, ki se zaveda pomena ohranjanja narave, si trudi zmanjšati porabo izdelkov plastičnega izvora in se izogiba zdravju škodljivim sestavinam. In vsem, ki se zavedajo velikega pomena ustne nege seveda. Befresh gleda v prihodnost.

BeFresh je slovenska blagovna znamka, ščetka pa narejena po željah ter navodilih lastnice blagovne znamke in podjetja Ansur trade. BeFresh je sinonim za svežino, trajnost in odgovornost. Zgodba o beFresh ščetkah ima svoj namen, ki je izrazito trajnostno naravnana, poleg tega se zaveda velikega pomena kakovostne in redne nege zob ter ustne votline. Izdelek, ki so ga predhodno testirali naključno izbrani, je naletel na odlične odzive. Zakaj torej izbrati prav to ščetko?

Večina svetovnega prebivalstva si še vedno ščetka zobe z običajnimi plastičnimi zobnimi ščetkami. Tako se na smetiščih znajde na milijone ščetk, ki se zaradi materiala ne razgradijo. Ščetka beFresh z bambusovim ročajem je ekološka alternativa običajnim ščetkam, a kar je prav tako pomembno, je to, da uporabniku omogoča enako kakovostno čiščenje zob in dlesni.

Danes se zobem, pravilnemu in rednemu čiščenju zob in dlesni, posvečamo precej več. Kultura ustne higiene se izboljšuje. Morda se ljudje malo premalo še zavedajo, da kupljena zobna ščetka ni za vse življenje, po priporočilu večine naj bi se menjava na tri mesece.

BeFresh zobno ščetko po uporabi operite in rahlo obrišite, da se ročaj iz bambusa hitreje posuši. Na neumiti ščetki se lahko nabere umazanija, ki ne samo, da je neprivlačna, ampak tudi škodljiva za ustno votlino, saj lahko predstavlja gojišče bakterij.

 

 

 

 

 

Več pa tukaj: KLIK