1. 1. 2019

VLOM V DELOVNI KONTEJNER V LUKOVICI

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v delovni zabojnik v kamnolomu v Lukovici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem odstranil ključavnico obešanko na vratih ter tako prišel v notranjost, katero je pregledal in izvršil tatvino agregata, dveh pnevmatskih tlačilk in 20 litrov nafte. Neznani storilec je podjetje oškodoval za okoli 2.000 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

  1. 1. 2019

ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA V TURNŠAH

Policisti PP Domžale so v Turnšah imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateri je le tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

  1. 1. 2019

ZASEG PRIPOVEDANE DROGE

Policisti PP Domžale so imeli v postopku več kršiteljev oziroma pet kršiteljev, katerim so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelje uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V LUKOVICI

Policisti PP Domžale so imeli v Lukovici v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je prekoračitev hitrosti v naselju nad 30 km/h. Vozniku je bila nadaljnja vožnja prepovedana, ter na podlagi Potrdila začasno odvzeto njegovo vozniško dovoljenje, katerega bodo policisti z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

  1. 1. 2019

POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTOMOBILA V DOMŽALAH

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec pristopil do osebnega avtomobila, ki je bil parkiran na parkirišču in s primernim predmetom poškodoval lak prednjih levih vrat vozila. Neznani storilec je oškodoval lastnika vozila za okoli 500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE

Policisti PP Domžale so imeli v postopku kršitelja, ki so mu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

1 .2. 2019

VLOM V GARDEROBNE OMARICE V VRTCU V DOMŽALAH

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v garderobne omarice v enem izmed vrtcev v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod vlomil v tri garderobne omarice, v katerem so imele zaposlene svoje stvari ter jim izvršil tatvino gotovine. Z dejanjem jih je oškodoval za okoli 500 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE

Policisti PP Domžale so imeli v postopku kršitelja, ki so mu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

  1. 2. 2019

POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTOMOBILA V MENGŠU

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila v Mengšu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec pristopil do osebnega avtomobila BMW, ki je bil parkiran na parkirišču in s primernim predmetom poškodoval lak po celi karoseriji vozila, razbil obe zadnji luči in obe levi zadnji stranski ogledali. Z opisanim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika vozila za okoli 2.000 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil

  1. 2. 2019

ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA V PRELOGU

Policisti PP Domžale so v Prelogu imeli v postopku voznika osebnega vozila, ki ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V PREVOJAH PRI ŠENTVIDU

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Prevojah pri Šentvidu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem razbil steklo na oknu in tako prišel v notranjost hiše, od koder je odnesel nekaj različnih hišnih predmetov. Lastnika je oškodoval za okoli 400 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Vir: Policijska postaja Domžale