Ljubljanski  policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je (včeraj) okoli 17. ure pripetila v podvozu iz Prušnikove ulice na Tacensko cesto, v bližini h. št. Prušnikova ulica 104 v Ljubljani.

V  nesreči sta bili udeleženi neznana kolesarka in peška (deklica), ki je v nesreči utrpela lahke telesne poškodbe. Po trčenju se je kolesarka ustavila in deklico ogovorila, nato pa se
odpeljala naprej proti Tacenski cesti.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče  naprošamo neznano kolesarko, da  pokliče na  interventno  številko 113 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko 01 583 88 20.

Prav  tako  naprošamo  vse,  ki  bi imeli kakršnekoli informacije o neznani kolesarki in prometni nesreči, da to sporočijo na že prej navedeni številki ali na anonimi telefon 080 1200.

Opis  neznane  kolesarke: stara okoli 45 let, visoka okoli 165 cm, normalne postave,  valovitih  kostanjevih las segajočih do ramen, oblečena je bila v rjava  oblačila, okoli vratu in preko ramen je imela karirasto ruto. Vozila je treking kolo.

Za pomoč se vam zahvaljujemo.

S spoštovanjem,

Nataša Pučko
Predstavnica za odnose z javnostmi
Policijske uprave Ljubljana