“Modri” z Doba doma z 2:0 “izčrpali” lendavsko Nafto!

Članska ekipa NK ROLTEK DOB je v 12. krogu 2. slovenske nogometne lige doma gostila NK NAFTO iz Lendave in jo po napeti nogometni predstavi ugnala z 2:0.

Za zmago Dobljanov sta v polno zadela Gaber Petric, ki je mrežo Prekmurcev načel že v 16. minuti 1. polčasa in povedel Dobljane v vodstvo z 1:0 . V drugem polčasu pa je Gašper Hrovat v 66. minuti zabil  Lendavčanomin še drugi gol  in postavil končni rezultat tekme  2:0.

Tudi tokrat moramo izpostaviti izjemnega vratarja, Matica Čretnika, ki je je znova dokazal, da je ne le prvi vratar NK Roltek Dob, temveč tudi prvoligaški vratar, ki vsakič znova z svojimi izjemnimi obrambami “para živce” nasprotnikom.

Tudi tokrat ni bilo prav nič drugače, saj so vsi napadi lendavske Nafte ostali “jalovi”, pa čeprav so sicer bili gostje izjemen in trd nasprotnik, z zelo veliko priložnostmi za zadetek v vrata Matica Čretnika.

Nenad Toševski, trener NK Roltek Dob: “Čestitke fantom za prikazano proti odlični ekipi Nafte. Ponovno smo kljub mladosti prikazali visok nivo taktične discipline. Na trenutke smo imeli tudi nekaj sreče, a si jo je potrebno zaslužiti, zato menim, da je na koncu naša zmaga zaslužena. Čestital bi tudi gostom za prikazano na in ob igrišču, s čimer so dokazali, da so zasluženo v vrhu druge lige.”

Gregor Horvatič

Čestitke  Dobljanom za še eno izjemno nogometno predstavo in zmago ter nove tri točke na prvenstveni lestvici!

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba!

Foto: J.A, NK ROLTEK DOB